Festival Utrecht a/d NijlFoto album Utrecht a/d Nijl 17-09-2006Partner worden van Utrecht a/d Nijl?Gemeente UtrechtRabobank Nederlandbo-exOranje FondsPortaalMitros

>> home >> Contact >> Credits

Credits

De website en de andere communicatiemiddelen voor Utrecht aan de Nijl 2006 zijn geinitieerd en gecoördineerd door de afdeling Communicatie van Rabobank Nederland en gerealiseerd in samenwerking met reclamebureau Click Communicatie uit Utrecht. Voor de vormgeving van alle middelen in 2006 is gebruikgemaakt van stijlelementen van Utrecht aan de Nijl 2005, ontwikkeld door Illeagle Products uit Utrecht. De kameel is aangeleverd via Dimitri Visser en de foto's bovenin de website zijn van Zinzi Rozema.

In samenwerking met leveranciers van Rabobank Nederland en Click Communicatie zijn middelen gratis of tegen sterk gereduceerde tarieven beschikbaar gesteld. FlyerWire drukte de ansichtkaarten, affiches en folders.
VIACom stelde reclameruimte beschikbaar op een groot scherm in de NS-stationshal. Decaux plaatste billboards in Utrecht-West, die door De Resolutie geprint zijn. Starfoto printte de plattegronden op het terrein.